Contact met ongeboren kindjes kun je leren!

Contact met ongeboren kindjes kun je leren!

Lijkt het je niet geweldig om OOK contact te hebben met ongeboren kindjes?

Wil je graag zwanger worden of ben je zwanger, zoek je naar verdieping in je werk als coach, therapeut of andere hulpverlenende beroepen gericht op het moederschap? Misschien is de volgende cursus dan wat voor jou: contact met ongeboren kindjes ‘leren’! Leren staat tussen haakjes want je hoeft het NIET te leren! Het is een kwestie van ANDERS KIJKEN EN ANDERS VOELEN voorbij de aardse ‘grenzen” !

Ik voel mij als een bruggenbouwer en lichtbrenger tussen twee werelden. Ik noem het DE verbinding tussen Hemel en Aarde! Hoe mooi is dat? Het is luisteren en verbinden met je HART! Krijg je nu een heel warm gevoel van binnen dan nodig ik je uit voor de cursus ‘contact met ongeboren kindjes kun je leren’. In 4 avonden ga je ervaren dat OOK jij kunt communiceren met de onbekende en ongeziene wereld.Hoe kan jij je afstemmen op de frequentie van de het ongeboren kindje?

Ik vergelijk het meestal met de zender van een radio. Hoe meer je afstemt op de hulpvraag, hoe meer je ontvangt of opvangt van het kindje!  eigenlijk ben je een soort antenne! Het is erg fijn om contact te hebben met het zielskindje.  Ouders zijn meestal wel nieuwsgierig naar het geslacht, maar belangrijker is het als er een boodschap komt waardoor blokkades opgeruimd kunnen worden. Of als ouders ondersteuning krijgen tijdens het medisch circuit. Je weet nooit van te voren welke kant het uitgaat, maar steeds ben ik heel gelukkig als de ouders blij naar huis toe gaan.

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op. Of kijk eens op mijn andere website Essential Awakening . Is de afstand te groot dan kunnen we ook via Skype of telefoon contact hebben. De cursus kan individueel of in kleine groepje gegeven worden in mijn praktijk in Zoetermeer. De data komen binnenkort op de site.

Ja contact met ongeboren kindjes kun je echt leren!

 

Reageren is niet mogelijk.