Ik heb een kinderwens

Ik heb een kinderwens

Ik heb een kinderwens

Het klinkt zo ‘gewoon’, zo gemakkelijk. En dat is het ook! Zwanger willen worden, een kinderwens is puur  NATUUR. Toch ontmoet ik steeds vaker ouders met een kinderwens waar het NIET vanzelf gaat.  Veel sites op Internet spreken over verminderd vruchtbaar als een paar serieus zwanger probeert te worden en dit na een jaar nog niet gelukt is. Oorzaken die genoemd worden zijn onder andere  te weinig goedgevormde of trage zaadcellen of afwijkingen aan de eileiders of de kwaliteit van het baarmoederslijmvlies. Endometriose of een cyclusstoornis bij de vrouw en/of vervroegd in de overgang.

Gelukkig zijn er heel veel ouders die na een bezoek aan mijn praktijk Essential Awakening vol hoop en positiviteit de toekomst tegemoet zien. In tegenstelling tot veel andere behandelmethoden richt ik mij op de onderbewuste oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap. Bewustwording kan inzicht geven in je onbewuste belemmeringen. De methode kan zowel een alternatief als een goede ondersteuning zijn voor de reguliere behandelingen  zoals IUI, IVF en de ICSI. In een afstemming op de behoefte van de ouders en in contact met het ongeboren kindje ( soms nog voor de conceptie) heb ik al heel veel positieve reacties mogen ontvangen. in de blog: “wat doet een energetisch coach“, leg ik mijn manier van werken uit.

Herken jij jezelf in het volgende?

Na het lezen van het boek Zielskinderen ben ik nieuwsgierig of jij ook contact kunt maken met ons kindje?

Als ik ouder ben dan 40 jaar, ben ik dan nog niet te oud?

Hoewel geen partner, heb ik een kinderwens!

Helaas zitten wij in het medisch circuit, zijn er nog mogelijkheden?

Ik kan niet terecht bij mijn vriendinnen zij zijn zelf druk!

Hoe kan ik mijn ongewenste kinderloosheid omzetten in een positieve kinderwens?

Wij hebben een verdrietige tijd kan jij troost bieden?

Hoe gaat een kinderwens gesprek  in zijn werk?

Of ik nu contact heb met een moeder met een partner, een alleenstaande moeder of een moeder met een donor, iedere vrouw spreek ik aan vanuit mijn verbinding met het Hart. Ik noem het de Bron , je mag het ook het Al of God noemen. Het is de energie van het kwantum Veld waar alles verbonden is vanuit LIEFDE! Ik communiceer met de ongeboren kinderen alsof ze in mijn kamer aanwezig zijn! Naast het contact met de zielskinderen heb ik ook vaak heel bijzonder contact met overleden opa’s of oma’s. Zij zijn vaak aanwezig om het kindje naar de aarde te begeleiden. Trots tonen zij hun (achter) kleinkind die zij (allang) ontmoet hebben!

Moeiteloosheid

Als jij je herkent in deze stelling(en) ben je welkom in mijn praktijk voor een heel bijzondere laagdrempelige en moeiteloze methode die al heel veel succes stories kent. Een mooie combinatie van coaching, counseling, astrologie en mediamieke gave. In 1 gesprek heb je voldoende ‘stof’ tot denken, voelen en loslaten. Loslaten is alleen mogelijk als je het inzicht hebt welke ‘energie’ jou (nog) belemmerd. Met mijn gave begeleidt ik je graag en moeiteloos naar het diepste niveau van je onderbewuste! Soms hoor ik (ook op tv) hele verdrietige verhalen rond de kinderwens en realiseer ik mij dat er helaas ook vrouwen zijn waarbij hun kinderwens onbeantwoord blijft.Toch kan ik vol overtuiging zeggen dat veel van mijn cliënten gelukkig wel zwanger worden. Ik heb al heel wat mooie geboortekaartjes ontvangen en wie weet hangt jouw geboortekaartje ook binnenkort aan mijn deur.

“Wat zie jij dan Ingrid?” Bijna elke cliënt stelt mij dezelfde vraag.

Hoog sensitief, helderziend, paranormaal, voor mij heel normaal! Bewust dat ik niet alleen een mens ben met een fysiek lichaam. Als lichtbrenger, bruggenbouwer, en vormgever wil ik anderen motiveren en inspireren op het gebied van creativiteit, spiritualiteit en bewustzijn.”

Persoonlijk en afstemming gesprek

Er is geen verschil tussen een persoonlijk consult in Zoetermeer en een internet gesprek via Skype. Vanaf het eerste moment dat ik iemand zie (kan ook een foto zijn)voel ik mij verbonden met moeder, vader en kind.  Zelfs het geslacht is in de meeste gevallen heel voelbaar. Met een kleine slag om de arm, omdat ik ook wel eens de pure hartstochtelijke wens van de ouders voel. Het zielskindje heeft altijd een boodschap voor mama en/of papa.

Soms is het heel praktisch: “ga eens wat meer naar buiten, drink wat meer water of koop een witte teddybeer”. Ook op relationeel vlak schromen ze niet om puur en eerlijk de waarheid te vertellen. Het is voor gekomen dat ik moest zeggen: “maar dan moeten jullie het wel wat meer DOEN!” Deze pure zielskinderen hebben een missie. Ze willen de aarde MOOIER maken. Bewuste kinderen zoeken hun bewuste ma en papa uit. Ik zeg mama en papa. In deze NIEUWETIJD kiezen zij een mama en een papa die niet altijd samen wonen! Misschien klinkt dit alles een beetje eng of vreemd, maar tijdens onze slaap doen we eigenlijk niets anders. Dromen zijn ook beelden die vanuit het onderbewuste naar boven komen. Soms kan je dromen niet onthouden, de andere keer lijkt een droom heel echt.

Wil jij ook een kinderwens gesprek?

Ga dan naar www.essential-awakening.nl en vul op contact het formuliertje in. Op de pagina tarief heb je een inkijk in alle tarieven. Na het eerste kinderwens gesprek is het altijd mogelijk om via de telefoon 1 kwartier (of meer) contact te hebben op het tijdstip dat uitkomt voor jou.

Ik hoop je snel te ontmoeten, via Skype, Facetime of in een persoonlijk gesprek in Zoetermeer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageren is niet mogelijk.