Kinderwens na Verdriet

Kinderwens na Verdriet

Je gaat er niet van uit dat een prachtige en fijne zwangerschap abrupt tot een einde kan komen. En dat is maar gelukkig ook. De roze wolk, vlinders in je buik maken plaats voor een wereld die instort, onbegrip en verdriet. In een paar seconde wordt je bewust dat je het positieve gevoel wat je had inruilt voor een ondefinieerbaar gevoel. Afscheid nemen doet heel veel pijn. Het is niet anders of je net aan het idee gewend was dat je zwanger was, of dat je door een moeilijke beslissing je kindje moest loslaten! Je zoekt steun bij elkaar , bij vrienden of lotgenoten. Maar niemand lijkt jouw pijn te snappen (voelen).

Misschien is het een (kleine) troost te weten dat jullie kindje nog steeds deel uitmaakt van jullie gezin. Je bent en blijft de ouders van dit ongeziene kindje. Jullie kindje is als engeltje terug gegaan naar de wereld waar het vrij is van angst en verdriet. Een wereld waar liefde en licht zijn. een wereld die grenst aan onze fysieke 3d wereld. Geloof het of niet die wereld is dichterbij en voelbaarder dan jij voor mogelijk houdt.

Als troostcoach help ik je graag om weer in contact te komen met je kindje. Jullie Zielskindje is er altijd! Dag en nacht. Let maar op de reactie van je andere kindjes. Zij spelen ’s nachts met elkaar . Zij ‘zien’ elkaar. Wanneer ik dat vertel aan ouders na een verdrietige periode krijg ik heel vaak bevestiging. En die bevestiging is er speciaal voor de ouders zelf!

Weet……. dat als er een dag komt en jullie samen weer verlangen om een kindje in jullie armen te houden jullie engeltje volmondig JA zegt tegen de komst van een broertje of zusje!

Ik wil jullie helpen om weer vertrouwen  op het verlangen naar een kindje op deze aarde. Neem contact op voor een gratis intake gesprek. Veel liefde en licht Ingrid

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.