Reacties

Reacties

“Ik leerde Ingrid kennen in oktober 2011. We probeerden al een hele tijd in verwachting te raken en hadden recent te horen gekregen dat ik met vruchtbaarheidsproblemen (PCO) kampte. Na de klap van deze diagnose en de stress van de medische malle molen ging ik op zoek naar een andere zienswijze voor onze situatie. Zo vond ik het boek Zielskinderen, een troostend en hoopgevend boek. Toen ik het uit had dacht ik: ik wil weten of er zieltjes al bij me zijn, ons zoeken, o mogelijk een verdwaald zieltje uitnodigen.

Na een zoektocht op internet kwam ik bij Ingrid terecht en zo reisden mijn man en ik van onze woonplaats in Zuid-Limburg af naar Ingrid in Zoetermeer. En wat was het de moeite waard. Een fijne meditatie, een luisterend oor en hoopgevende berichten. Ook was er even contact met de overleden oma van mijn man, voor hem heel troostend omdat hij al 13 jaar om haar rouwt. En achteraf bleek ik op dat moment zeer pril in verwachting. Alles viel op zijn plek. Onze zoon werd geboren in juni 2012 en inmiddels zijn we in verwachting van ons tweede kind, dit keer zonder medische interventie!.

Het is dat ik zo ver weg woon, anders had ik zeker meer gebruik gemaakt van het ruime aanbod van Ingrid. Het lijkt me heerlijk om vanuit een spirituele invalshoek bewust bezig te zijn met kinderwens, zwangerschap, geboorte en de periode daarna. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

Lees ook: Ik was op zoek naar iemand die mij (ons) kan steunen in mijn angst om kinderen te krijgen. Dat wil ik heel graag maar ik durf niet.