Wat ‘doet’ een energetisch coach?

Wat ‘doet’ een energetisch coach?

“Ingrid kan jij uitleggen wat jij precies doet, en kan ik dat ook leren?” Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Lees ok mijn Blog op Linked In: https://www.linkedin.com/pulse/een-andere-kijk-op-zwanger-worden-ingrid-jetten/

De tijd dat ik ‘zweefteef ‘ genoemd werd is gelukkig voorbij! Ouders en grootouders zijn oprecht nieuwsgierig naar mijn ‘werk’. Het werk dat ik nu al meer dan 10 jaar met veel liefde uitoefen. Degene die het boek: ‘Zielskinderen’ van Walter Mackichen hebben gelezen weten wat ik bedoel. Walter zag bij ouders met een kinderwens een blauw of roze wolk en kreeg ook boodschappen door. Ik werk op een iets andere manier maar het komt wel op hetzelfde neer.

Zielskinderen kiezen hun mama en papa

Kinderen zoeken hun mama en papa uit ! Een zielskindje heeft een heel lange reis gemaakt vanuit de dimensie waar het thuis hoort.  Naast het uitkiezen van de (groot)ouders heeft het zieltje zich ook afgestemd op de energie van deze ouders. Bewuste ouders krijgen bewuste zielskindjes. Dat kan niet anders , want  als de energie niet klopt kan hij of zij niet blijven. Een ‘miskraam’ of abortus en stil geboren kindje is altijd de beslissing van het zielskindje dat nog niet kan blijven. Deze zielskindjes BLIJVEN altijd bij de ouders.

Contact met je kindje

Iedere moeder kan leren contact te maken met het kindje nog voor de conceptie! Ik ervaar het contact alsof er een stemmetje in mijn hoofd praat. Wanneer ik tegen ouders over hij begint is het vaak duidelijk een jongen. Daar durf ik nu op te vertrouwen. Veel moeders bevestigen mijn gevoel dus ook zij ervaren een specifiek hij of zij gevoel!

Gedachten creëren

Gedachten creëren, dus wanneer je een gesprekje met je (klein) kindje begint twijfel dan niet over de subtiele verschijnselen! Een geur die je doet denken aan oma, een gedachte die in je opkomt.  Luister naar de fluisteringen in je hoofd, een gezinslid of zelfs in de natuur. En twijfel niet! Een droom een afstemming, een gesprek of zelfs iets dat je leest. Schrik ook niet als je wat voelt vlak voor je gaat slapen! De sluier van energie is dan heel dun. Wees niet bang , deze kindertjes willen niet dat je schrikt. Weet ook dat je andere kinderen allang met hun broertje of zusje spelen. Vlak voor het slapen gaan. Je hoort ze soms kletsen. Tegen wie……?

Opa of oma

Zielskinderen worden heel vaak begeleid door een (overgroot) oma of een opa! Hand in hand zie ik ze vaak klaar staan om te komen. Dat geeft troost voor de ouders en begrip voor het zielskindje! Soms vertellen zij mij ook precies wat er nog gedaan moet worden. Heel vaak heeft het te maken met ruimte, licht en rust. Veel moeders zijn te druk komen bijna niet buiten of doen nooit meer iets leuks met de partner. Het klaarzetten van een muziekdoosje of beer of andere spulletjes kan ook net de druppel zijn!

In een gesprek maak ik contact met jullie zielskindje en stem mij af op de behoefte van de ouders. Wat hebben zij nog nodig zodat het kindje kan komen! Kijk eens op mijn ste als je nieuwsgierig bent geworden! www.essential-awakening.nl

Bewaren

Reageren is niet mogelijk.